Rakkaudesta ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin.

Maanantai:

Broileri-avocadokeitto (L,G)

Höyrynakit & kurkkusalaatti (M,G)

Punaviini-härkäpata (M,G)

Mangojogurtti (L,G)

Tiistai:

Kermainen lohikeitto (L,G) (maidoton lohikeitto keittiöstä)

Pariloitua maksaa ja sipulia sekä puolukkahilloa (M,G)

Isot naudanlihapullat ruskeakastikkeessa (L,G)

Omenakiisseli & kanelivaahto (L,G)

Keskiviikko:

Nakkikeitto (M,G)

Bolognesekastike (M,G) & spagetti (M)

Uunilohta sitruunavoissa & tsatsiki (L,G)

Suklaamousse (L,G)

Torstai:

Hernekeitto (M,G) (kasvishernekeitto keittiöstä)

Fish & chips (L)

Naudanjauhelihamureke kerma-pippurikastikkeessa (L,G)

Pannari, hillo ja kermavaahto (L) (gluteeniton lettu keittiöstä)

Perjantai:

Pinaattikeitto & kananmuna (L,G)

Mureaa vasikanpaistia tummassa-mustaherukkakastikkeessa (M,G)

Paneroitu broilerleike (M)(myös G) & aurajuustokastike (erikseen L,G) & paholaisenkastike (M,G)

Turkinpippurirahka (L,G)

Lounaslista - viikon lounastarjonta

Lounaslistasta löytyy kokemuksia jokaisen makunystyröille.

Kotiruokalounas 9.70 € 
Keittolounas  7,60 € 
Salaattipöytä 7,30 € 

Meiltä myös tilattavissa annoksia vaihtuvalta á la carte listalta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lounas viikko 4

25-29.1.2021

Kello 10.30-15.00

Maanantai:

Broileri-avocadokeitto (L,G)

Höyrynakit & kurkkusalaatti (M,G)

Punaviini-härkäpata (M,G)

Mangojogurtti (L,G)

Tiistai:

Kermainen lohikeitto (L,G) (maidoton lohikeitto keittiöstä)

Pariloitua maksaa ja sipulia sekä puolukkahilloa (M,G)

Isot naudanlihapullat ruskeakastikkeessa (L,G)

Omenakiisseli & kanelivaahto (L,G)

Keskiviikko:

Nakkikeitto (M,G)

Bolognesekastike (M,G) & spagetti (M)

Uunilohta sitruunavoissa & tsatsiki (L,G)

Suklaamousse (L,G)

Torstai:

Hernekeitto (M,G) (kasvishernekeitto keittiöstä)

Fish & chips (L)

Naudanjauhelihamureke kerma-pippurikastikkeessa (L,G)

Pannari, hillo ja kermavaahto (L) (gluteeniton lettu keittiöstä)

Perjantai:

Pinaattikeitto & kananmuna (L,G)

Mureaa vasikanpaistia tummassa-mustaherukkakastikkeessa (M,G)

Paneroitu broilerleike (M)(myös G) & aurajuustokastike (erikseen L,G) & paholaisenkastike (M,G)

Turkinpippurirahka (L,G)

L=Laktoositon, M=Maidoton, VL=Vähälaktoosinen, G=Ruoka on valmistettu ilman gluteenia, keittiössä kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä jauhoja

 

 

Seuraa meitä!