Rakkaudesta ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin.

Maanantai 17.11

Broileri-kookoskeitto (M,G)

Kebablihakastike (M,G)

Porsaan uunifilettä tuorejuusto-viherpippurikastikkeessa (L,G)

Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Tomaatti-fetapasta (L)

Puolukka-kinuskirahka (L,G)

Tiistai 18.11

Kermainen lohikeitto (L,G) (maidoton lohikeitto keittiöstä)

Höyrynakit & kurkkusalaatti (M,G)

Broilerinfilepalaa aurajuustokastikkeessa (L,G)

Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Punajuuripyörykät (Veg,G)& aurajuustokastike (L,G)

Lemmen tiramisu (L)(myös G)

Keskiviikko 19.11

Siskonmakkarakeitto (M,G)

Juustoinen kasvisgratiini (L,G)
Kermainen savulohilaatikko (L,G)

Smetanainen rosepippuri-härkäpata (L,G)

Suklaamousse (L,G)

Torstai 20.11

Hernekeitto (M,G)(vegaaninen hernekeitto keittiöstä)
Rapea gluteeniton kalapala (M,G) & remoulademajoneesi (L,G)

Naudanjauhelihapyörykät kermakastikkeessa (L,G) & puolukkahillo (M,G)

Pannukakku (L)(gluteeniton maidoton pannukakku keittiöstä), mansikkahillo & kermavaahto (L,G)

Perjantai 21.11

Sieni-pekonikeitto (L,G) & valkosipuli-juustoleipä (L)

Broilerin siivet (M) ja porsaan ribsit (M,G) & valkosipulimajoneesi (L,G)

Naudanjauhelihalasagne (L)(myös G)

Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Kasvislasagne (L)

Vaniljajäätelö (L,G) & kastike

Lauantai 22.11

Klo.11.00-14.30 hinta 21.90€ (lapset 1€/ikävuosi 12 ikävuoteen asti ruokailevan aikuisen seurassa)

Lanttu-,porkkana- ja perunalaatikko (L,G)

keitinperunat ja frittiperunat (M,G)

joulukinkkua sinappihunnulla ja gluteenittomilla korppujauhoilla (M,G)

uunilohta tillivoissa (L,G)

punajuurigratiini (L,G)

lihapyörykät ja nakit (M,G)

remoulademajoneesi (L,G)

***

herneet

sienisalaatti (M,G)

kananmunan puolikkaat (M,G)

rosolli (M,G) & kastike (L,G)

sipuli,-sinappi- ja mustaherukkasilli (M,G)

katkarapuskågen (L,G)

vihersalaatti (M,G)

salaattijuustokuutiot (L,G)

kylmäsavulohimousse (L,G)

marinoitu punasipuli (M,G)

aurajuusto (L,G), briejuusto (G) & viikunahillo (M,G)

saaristolaisleipä (M) sekä. levite (L,G)

maito, piimä, vesi, vichy, kotikalja sekä sekamehu

vanilja-riisivanukas (L,G) & glögikiisseli (M,G)

piparit (L)(myös G)

suklaakonvehdit (G)

kahvi,tee tai glögi

 

 

Lounaslista 

Lounaslistasta löytyy kokemuksia jokaisen makunystyröille.

Kotiruokalounas 12.30 € 

Keittolounas 8,90 €

Salaattipöytä 8.90 €
(Lihojen alkuperämaa Suomi/Eu)

Yleisimmät allergeenit merkitty ruokien perään, lisätietoja tarvittaessa henkilökunnalta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Emme valitettavasti ota vastaan pöytävarauksia.

Lounaat viikolle 47 17-22.11 klo.10.30-14.30 

Olemme avoinna myös lauantaina 22.11 jolloin tarjolla on joululounas.

Tervetuloa herkuttelemaan.

 

Maanantai 17.11

Broileri-kookoskeitto (M,G)

Kebablihakastike (M,G)

Porsaan uunifilettä tuorejuusto-viherpippurikastikkeessa (L,G)

Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Tomaatti-fetapasta (L)

Puolukka-kinuskirahka (L,G)

Tiistai 18.11

Kermainen lohikeitto (L,G) (maidoton lohikeitto keittiöstä)

Höyrynakit & kurkkusalaatti (M,G)

Broilerinfilepalaa aurajuustokastikkeessa (L,G)

Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Punajuuripyörykät (Veg,G)& aurajuustokastike (L,G)

Lemmen tiramisu (L)(myös G)

Keskiviikko 19.11

Siskonmakkarakeitto (M,G)

Juustoinen kasvisgratiini (L,G)
Kermainen savulohilaatikko (L,G)

Smetanainen rosepippuri-härkäpata (L,G)

Suklaamousse (L,G)

Torstai 20.11

Hernekeitto (M,G)(vegaaninen hernekeitto keittiöstä)
Rapea gluteeniton kalapala (M,G) & remoulademajoneesi (L,G)

Naudanjauhelihapyörykät kermakastikkeessa (L,G) & puolukkahillo (M,G)

Pannukakku (L)(gluteeniton maidoton pannukakku keittiöstä), mansikkahillo & kermavaahto (L,G)

Perjantai 21.11

Sieni-pekonikeitto (L,G) & valkosipuli-juustoleipä (L)

Broilerin siivet (M) ja porsaan ribsit (M,G) & valkosipulimajoneesi (L,G)

Naudanjauhelihalasagne (L)(myös G)

Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Kasvislasagne (L)

Vaniljajäätelö (L,G) & kastike

Lauantai 22.11

Klo.11.00-14.30 hinta 21.90€ (lapset 1€/ikävuosi 12 ikävuoteen asti ruokailevan aikuisen seurassa)

Lanttu-,porkkana- ja perunalaatikko (L,G)

keitinperunat ja frittiperunat (M,G)

joulukinkkua sinappihunnulla ja gluteenittomilla korppujauhoilla (M,G)

uunilohta tillivoissa (L,G)

punajuurigratiini (L,G)

lihapyörykät ja nakit (M,G)

remoulademajoneesi (L,G)

***

herneet

sienisalaatti (M,G)

kananmunan puolikkaat (M,G)

rosolli (M,G) & kastike (L,G)

sipuli,-sinappi- ja mustaherukkasilli (M,G)

katkarapuskågen (L,G)

vihersalaatti (M,G)

salaattijuustokuutiot (L,G)

kylmäsavulohimousse (L,G)

marinoitu punasipuli (M,G)

aurajuusto (L,G), briejuusto (G) & viikunahillo (M,G)

saaristolaisleipä (M) sekä. levite (L,G)

maito, piimä, vesi, vichy, kotikalja sekä sekamehu

vanilja-riisivanukas (L,G) & glögikiisseli (M,G)

piparit (L)(myös G)

suklaakonvehdit (G)

kahvi,tee tai glögi

 

L=Laktoositon, M=Maidoton, VL=Vähälaktoosinen, G=Ruoka on valmistettu ilman gluteenia, keittiössä kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä jauhoja

 

 

Kuvia lounaspöydästämme

Seuraa meitä somessa!