Rakkaudesta ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin.

Maanantai:

 

Tiistai:

Kermainen lohikeitto (L,G)

Makkarakastike (L,G)

Paneroitu broilerin sisäfile & bearnaisekastike (L)(myös G)

Naudan jauhelihapihvit/pyörykät tomaattikastike (M,G)

Keskiviikko:

Lohimurekepihvit & remoulademajoneesi (L,G)

Tumma naudanlihapata (M,G)

Naudanjauhelihapihvit/pyörykät kermakastike (L,G)

Torstai:

Hernekeitto (M,G) (kasvishernekeitto keittiöstä)

Janssoninkiusaus (L,G)

Ylikypsää porsaan kassleria kerma-pippurikastikkeessa (L,G)

Naudanjauhelihapihvit/pyörykät sienikastike (L,G)

Pannukakku, hillo ja kermavaahto (L,G)(myös G)

Perjantai:

Broilerin paistia tandoori-kookoskastikkeessa (M,G)

Mureaa naudan entrecotea viherpippurikastikkeessa (L,G)

naudanjauhelihapihvit/pyörykät ruskeakastike (L,G)

Lounaslista - viikon lounastarjonta

Lounaslistasta löytyy kokemuksia jokaisen makunystyröille.

Kotiruokalounas 9,70 € 
Keittolounas  7,60 € 
 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Takeaway lounas viikko 14

5-9.4.2021

Kello 10.30-14.00 HUOM MUUTTUNUT AIKA!!

Maanantai:

 

Tiistai:

Kermainen lohikeitto (L,G)

Makkarakastike (L,G)

Paneroitu broilerin sisäfile & bearnaisekastike (L)(myös G)

Naudan jauhelihapihvit/pyörykät tomaattikastike (M,G)

Keskiviikko:

Lohimurekepihvit & remoulademajoneesi (L,G)

Tumma naudanlihapata (M,G)

Naudanjauhelihapihvit/pyörykät kermakastike (L,G)

Torstai:

Hernekeitto (M,G) (kasvishernekeitto keittiöstä)

Janssoninkiusaus (L,G)

Ylikypsää porsaan kassleria kerma-pippurikastikkeessa (L,G)

Naudanjauhelihapihvit/pyörykät sienikastike (L,G)

Pannukakku, hillo ja kermavaahto (L,G)(myös G)

Perjantai:

Broilerin paistia tandoori-kookoskastikkeessa (M,G)

Mureaa naudan entrecotea viherpippurikastikkeessa (L,G)

naudanjauhelihapihvit/pyörykät ruskeakastike (L,G)

L=Laktoositon, M=Maidoton, VL=Vähälaktoosinen, G=Ruoka on valmistettu ilman gluteenia, keittiössä kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä jauhoja

 

 

Seuraa meitä!