Rakkaudesta ruokaan ja tuoreisiin raaka-aineisiin.

Maanantai 20.10

Koskenlaskijan savuporokeitto (L,G)

Kaalikääryleet (L,G) & puolukkakkahillo (M,G)

Broilerinfilepalaa paholaisenkastikkeessa (L,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Kasviskaalikääryle (L,G)

Turkinpippurirahka (L,G)

Tiistai 21.10

Kermainen lohikeitto (L,G) (maidoton lohikeitto keittiöstä)

Pekoninakit & kurkkusalaatti (M,G)

Naudanjauhelihapihvit aurajuustokastikkeessa (L,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Rapeat herneproteiinipihvit & vegemajoneesi (Veg,G)

Omenakiisseli (M,G) & vaniljavaahto (L,G)

Keskiviikko 22.10

Nakkikeitto (M,G)
Perinteinen jauhelihakastike (L)(myös G) & pastaa (M)

Paneroitu kampela (M)(myös ilman panerointia G) & remoulademajoneesi (L,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Kasvisbolognese (Veg,G)

Mangojogurtti (L,G)

Torstai 23.10

Hernekeitto (M,G)(vegaaninen hernekeitto keittiöstä)
Broileri cordon bleu (L)(myös G broileri) & curry-ananasmajoneesi (L,G)

Mureaa naudanpaistia Burgundin tapaan (M,G)

Pannukakku (L)(gluteeniton maidoton pannukakku keittiöstä), mansikkahillo & kermavaahto (L,G)

Perjantai 24.10

Kuhakeitto (L,G)

Naudanjauhelihalasagne (L)(myös G)

Lemmen karamellipossu (M,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Kasvislasagne (L)

Vaniljajäätelö (L,G) & kinuskikastike

 

Lounaslista 

Lounaslistasta löytyy kokemuksia jokaisen makunystyröille.

Kotiruokalounas 12.30 € 

Keittolounas 8,90 €

Salaattipöytä 8.90 €
(Lihojen alkuperämaa Suomi/Eu)

Yleisimmät allergeenit merkitty ruokien perään, lisätietoja tarvittaessa henkilökunnalta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Emme valitettavasti ota vastaan pöytävarauksia.

Lounaat viikolle 43 20-24.10 klo.10.30-14.30

Tervetuloa herkuttelemaan.

 

Maanantai 20.10

Koskenlaskijan savuporokeitto (L,G)

Kaalikääryleet (L,G) & puolukkakkahillo (M,G)

Broilerinfilepalaa paholaisenkastikkeessa (L,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Kasviskaalikääryle (L,G)

Turkinpippurirahka (L,G)

Tiistai 21.10

Kermainen lohikeitto (L,G) (maidoton lohikeitto keittiöstä)

Pekoninakit & kurkkusalaatti (M,G)

Naudanjauhelihapihvit aurajuustokastikkeessa (L,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Rapeat herneproteiinipihvit & vegemajoneesi (Veg,G)

Omenakiisseli (M,G) & vaniljavaahto (L,G)

Keskiviikko 22.10

Nakkikeitto (M,G)
Perinteinen jauhelihakastike (L)(myös G) & pastaa (M)

Paneroitu kampela (M)(myös ilman panerointia G) & remoulademajoneesi (L,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Kasvisbolognese (Veg,G)

Mangojogurtti (L,G)

Torstai 23.10

Hernekeitto (M,G)(vegaaninen hernekeitto keittiöstä)
Broileri cordon bleu (L)(myös G broileri) & curry-ananasmajoneesi (L,G)

Mureaa naudanpaistia Burgundin tapaan (M,G)

Pannukakku (L)(gluteeniton maidoton pannukakku keittiöstä), mansikkahillo & kermavaahto (L,G)

Perjantai 24.10

Kuhakeitto (L,G)

Naudanjauhelihalasagne (L)(myös G)

Lemmen karamellipossu (M,G)

Kasvis vaihtoehto keittiöstä: Kasvislasagne (L)

Vaniljajäätelö (L,G) & kinuskikastike

L=Laktoositon, M=Maidoton, VL=Vähälaktoosinen, G=Ruoka on valmistettu ilman gluteenia, keittiössä kuitenkin käsitellään gluteenia sisältäviä jauhoja

 

 

Seuraa meitä!